}

Terbaru

Anda tak Nampak Ni? : Suci dalam Debu


Tahukah anda... Liverpool hanya membelanjakan £1.8juta selepas campur tolak?
Hanya 15 poin daripada Top 4
Owner bijak yang pandang jauh
Manager berinspirasi
Skuad semakin muda
Liverpool menuju ke era baru

Untuk elak kekeliruan, tiga segmen, Welcome To Anfield, Jasamu dikenang, & Selamat Jalan Hipokrit


Ringkasan Keluar Masuk :
Sebutan | Bang itu bunyi pistol, bukan panggilan 'abang'
<Andy Carrol (22, Newcastle United, , £35j)
<Luis Suarez (24, Ajax, £22.8j)


>Fernando Torres (26, Chelsea, £50j)
>Ryan Babel (24, Hoffenheim, £6j)
>Victor Palsson (19, Hibernian, ?)


Pinjaman :
>Paul Konchesky (Nottingham Forest)
>Nathan Eccleston (Charlton)
>David Amoo (Milton Key Dones)



~WELCOME TO ANFIELD!~




Andy Carroll, Terlalu Mahal?
No. 9 | Jom ledak Chelsea!
£35j untuk Carroll, pemain muda baru 22 tahun. Dianggap bakal menjadi legenda Newcastle macam Shearer, pemergiannya ke LFC membangkit kemarahan peminat The Toons. Carrol menjaringkan 19 gol musim lepas sekaligus membantu Newcastle naik ke atas liga tertinggi semula. Kat Liga EPL pun die dah skor 11 gol, hanya ketinggalan di belakang Tevez dan Berbatov


Kelebihan : 
-Muda serta link up dengan pemain senegara, Stevie dinanti. 
-Besar dan tinggi, badannya sekeras besi
-Peledak dalam petak penalti tambah-tambah headernya yang mantap. 
-Paling penting workrate die paling mengagumkan, bukan jenis merajuk macam Torres, hilang bola tunduk kepala pastu marah-marah


Kekurangan :
-Masalah luar padang, pernah dihukum sebab belasah bekas awek die. Juga pernah terlibat pergaduhan kat kelab-kelab hiburan dan pernah kena tangkap polis untuk soal siasat. Teammate die pun pernah die cari pasal


Dan baru masuk Liverpool, die dah buat kontroversi dengan menyatakan Newcastle United menghalau die ke Liverpool, padahal ia dinafikan Alan Pardew yang kate Carroll yang gopoh nak kontrak baru, padahal baru dapat Oktober lepas. 
Trust Me! Kenny Wont Waste LFC Money!


Luis Suarez Isi No.7



49 gol dalam 48 sumer match musim lepas, Suarez dengan gelaran 'El Pistolero' sebab style celebration membedil-bedilnya. 
Mungkin die famous sebab pernah gigit telinga player dan handball die dalam World Cup yang lepas, tapi jangan tengok sebelah tu je.
Suarez sememangnya goalscoring machine, dan dalam World Cup sebelum insiden 'tangan', gandingan die ngan Diego Forlan dah bawak Uruguay jauh hingga ke semi final.
Suarez, pemain Amerika Selatan memang tersohor dengan keghairahan dan kesungguhan dalam bolasepak, salah satu penyebab die buat handball dalam World Cup 2010.


Kelebihan :
-Laju dan boleh bermain sebagai second striker dan winger, memang ape yang diperlukan Liverpool dalam serangan
-Bullet shot yang laju tapi accurate, arap die buleh buat jugak dalam EPL!
-passion dalam bola, workrate yang pasti sesuai dengan kehadiran Meireles, Kuyt, dan Carroll! 
-leadership, die kapten Ajax. Tahukah anda die potong  rambut semata-mata nak nampak berdisiplin semasa diberi tugas sebagai kapten Ajax! 


Kekurangan
-Aggresif, ade satu musim di Ajax di mana die dihujani kad kuning terlalu banyak. Tapi bukankah aggresif tu satu kelebihan?


Penghargaan | Suarez tak lupa budi Ajax, dan tak sabar bermain
Mungkin ramai orang anggap die penipu sebab insiden Piala Dunia, tapi Suarez, setibanya kamu di Anfield, kita sudah jadi satu keluarga. Memang die aggresif, tapi bukan disebabkan panas baran, tapi keinginan die untuk menang! Kalau korang tak tau camne cara pemain Amerika Selatan main, tengok Tevez.


JASAMU DIKENANG!


Babel Kejar First Team
Bermaruah | Last-last, Babel lagi dihormati daripada El-Nonok
Memang kurang menjadi kat Liverpool, tuah kamu mungkin di negara asal, bermain di Hoffenheim.
Kami takkan lupakan anda sebagai 'super-sub' pada musim pertama kamu, dan harap semuanya jadi lebih baik kat sane! YNWA!


SELAMAT JALAN HIPOKRIT
Rambut | Cam makin botak
Torres Buru Piala untuk Hidupnya Yang Kosong




4 musim bersama, 
suka duka,
kami ciptakan sebijik lagu untuknya,
di kala tak perform,
kami beri sokongan,
"dia masih injured, dia masih tak fit, dia baru beranak"
KAMI TIPU-TIPU LAGI

kau merajuk di padang,
tak kejar bola,
 kami tak marah,
KAMI TIPU-TIPU LAGI


kami biarkan ko operate sebelum worldcup,
kami gadaikan mu untuk impianmu,
sekarang kau gadaikan kami untuk impianmu
KAU TIPU-TIPU LAGI

kami tak kisah kau memburu impian,
tapi,
mengapa di tengah musim?
kau katakan kau ade kontrak panjang dan akan hormati
KAU TIPU-TIPU LAGI

mengapa sebelum ni kau katakan hanya Liverpool kelab Inggeris mu?
mengapa kamu ke kelab lawan?
KAU TIPU-TIPU LAGI

mengapa kamu tinggalkan semasa kami di bawah?
mengapa kamu katakan kamu bersedia hadapi cabaran bersama-sama?
KAU TIPU-TIPU LAGI

gol-gol mu akan kami bilang,
jasamu akan kami kenang,
tapi tidak namamu,
kerna semua hatimu sudah terbongkar,
kerna,
KAU TIPU-TIPU LAGI..

dah.. aku LUPA.. aku LUPA ...

Pemergian Torres akan menyemarakkan semangat The REDS! We will make you regret, just like Owen


Tahukah anda... Liverpool hanya membelanjakan £1.8juta selepas campur tolak?
Owner bijak yang pandang jauh
Manager berinspirasi
Skuad semakin muda
Liverpool menuju ke era baru
Suci dalam Debu



.

5 Komen:

Firdaus Alim said... Reply to comment

Lupekan jerla mamat spain 2

Seizer said... Reply to comment

@Firdaus Alim
trying

jerr said... Reply to comment

walau camne pun,torres tetap celaka...walau dia bangang camne pun,fans support dia tanpa belah bagi...fuk arr torres...tolonglaa ko injured dan injured...

by the way,kau tipu tipu lagi ni smart la pulak...hahahahahah

Wan Gerrard said... Reply to comment

alahai torres, memang geram je ngan die..betul2 lebih semangat tanpa torres~

Seizer said... Reply to comment

@jerr
tu la.. kalo die x perform.. kite backup.. ptuih

@Wan Gerrard
kite akan buat die menyesal

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------