}

Terbaru

Fowler : "Ambik Ko T**r*s"

Legenda kita, Robbie Fowler yang bermain kat Liga Australia sekarang menunjukkan rasa jijiknya dengan cara tersendiri kat pengkhianat tu. Kreativiti Fowler dapat dilihat kat sini, dengan menyarungkan baju no.9 LFC secara terbalik

Katenye, baju tu tak bersalah, yang bengong bahagian nama kat belakang tuh.
"There is nothing wrong with the front of the shirt, it is the name on the back," Fowler said.

Fowler menekankan baju Liverpool amat bermakna, dan dia memang tak dapat tahan nafsu daripada memakai baju tu
"I think it is quite apt to wear it for a worthy cause as it is something myself or any other Liverpool fan wouldn't be seen in."



Pasal citer si pengkianat blah, Fowler kate mase untuk dia pergi tak kena. Dan dia paham perasaan KOP.
"There's something not quite right about the Spaniard's last-minute transfer to Chelsea and the Liverpool fans have been up in arms,"


Dasar hipokrit, Fowler jugak menulis bagaimana si pengkhianat tu dulu-dulunya kate die cinta pada Liverpool, dan takde kelab Inggeris lain untuknya.

"Only a couple of weeks ago T*r**s was talking about how much he loved the fans and the club. He won't be getting a warm welcome next time he plays at Anfield.


Memang betul, arap bile dia masuk je kat Stadium Anfield nanti, bagi laser kat mamat tuh!

Bersama geng Perth | Baik wat camni daripada bakar


Geng-geng LFC lain, siap sedia sumer untuk hari Ahad ni!
Dengar citer Chelsea kena bagi bendera plastik biru untuk tiru suasana cam kat Anfield.
Dasar kelab plastik, kalau Abrahamovik tak supply duit dulu, bape kerat je penyokong sejati dorang.


Nama pengkhianat tersebut tak layak disebut kat sini

6 Komen:

Berto said... Reply to comment

aumm robbie fowler..haha..teringat celebration gol 'dadah' dia yg kontroversi tu

Wan Gerrard said... Reply to comment

hehehe legend pun ada cara nak kutuk torres :P

RABUN said... Reply to comment

mcm orang sakit jiwa pon ada haha, tapi jersey ni memang smart la, pakai terbalik pon lawa hu!

bye the way nampaknya Fowler masih kekal hero pujaan Liverpool setelah owen dan skang Torres menjadi pembelot Liverpool hehehe

Tengku Sidek said... Reply to comment

robbie fowler..dia lah sebab utama aku sokong Liverpool..dan masih lagi menjadi idola aku..belum ada pengganti smpai sekarang..huhuhu...Torres OUT!!

fir dark oz said... Reply to comment

smart la fowler..haahahah,,tu la baju liverpool lawa siot nak bakaq pun tak sampai hati beb!! ahhaah

Seizer said... Reply to comment

@Berto
gol mane satu?

@Wan Gerrard
kalo aku xder tapis2 dah

@RABUN
tinggal fowler ngan kenny

@Tengku Sidek
player kluar.. player masuk.. tapi LFC kekal!

@fir dark oz
aku buat lap kaki je baju name torres

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------