}

Terbaru

Transfer Rumours Bahagian 4 Januari

Update mengenai ura-ura perpindahan yang berlaku sekitar penghujung bulan Januari dan menjelang akhir-akhir minit transfer windows ni.


Ryan Babel ke Hoffenheim
Pemain yang pelik kerana tak sape tau mane posisi terbaik die samaada kat winger ataupun striker. Jumlah perpindahan sebanyak £6j diperlukan selepas Babel gagal dalam percubaan ke Ajax


Victor Palsson ke Hibernian
Berasal dari Iceland, pemain ni gagal buat sebarang kemunculan kat first team dan dijual ke Hibernian


Eccleston dan Mavinga dipinjamkan
Masing-masing  ke Charlton dan Genk untuk mencari pengalaman bermain di kesebelasan utama



Loan Ayala ke Derby Cancel
Ke Derby untuk pinjaman, tapi dibatalkan

Kochesky Ke Liga Bawah
Disebabkan die takleh ke mane-mane kelab divisyen tertinggi sebab dah main kat 2 kelab musim ni. Jadi Konchesky dipinjamkan ke Nottingham Forest




Suarez Sejengkal Lagi ke Melwood
Dah kat Melwood | Gambar Twitter Suarez layan peminat
Die dah pass medical, dan sumer perjanjian dah disepakati, tinggal beberapa kertas kerja je lagi, dan Liverpool akan mengumumkan kepada umum tak lama lagi
Kesian-Orang sekarang patutnya happy pasal Suarez masuk sini, tapi lagi sibok pasal Torres



Torres Nak Keluar
True Reds? | Not anymore
Hajat Torres membuat transfer request selepas Liverpool menolak tawaran Chelsea bernilai kira-kira £35j (£20j+Sturridge). Liverpool dikatakan mahu £50j beserta Anelka. Chelsea pulak akan kembali dengan tawaran setinggi £50j, tapi setakat ni masih tiada perkembangan.
Anelka pulak tak berminat ke Liverpool.
Cerita Torres nak blah asalnya bermula selepas World Cup, tapi dia diyakinkan untuk stay dengan jaminan Liverpool akan bawa masuk pemain-pemain ternama, dan jika sumer tu tak berlaku, Liverpool kena terima bidaan sebanyak £50j daripada mana-mana kelab. Tapi tak tau mane kesahihannya.


Bapak Adam Bengang ngan Holloway
Kejar Impian | Cam same kes ngan Torres, bezanya Chelsea bayar murah
Tawaran sebanyak £4j ditolak Blackpool, tapi Liverpool tambah tawaran ke £6.5j dan masih ditolak. Terbaru kononya Ferguson nak jugak menyibuk. Bapak Charlie Adam pulak tak puas ati sebab Blackpool tak benarkan Adam berpindah, padahal tawaran Liverpool dah 13kaliganda dairap jumlah bayaran Blackpool semasa die ke Blackpool dulu
Setan Merah ni menyibuk mesti sebab nak naikkan harga Charlie Adam, padahal taknak beli pun

Mark Hughes To The Rescue
Tak beri peluang | Tak sesuai di kelab tinggi
Pemain belian Hodgson, Paul Konchesky gagal kembali ke Fulham Januari ni. Tapi manager Fulham berikar akan kembali mendapatkannya awal musim depan.
Kesian lagi-Kenny tak minat pun nak turunkan dia, tapi memang patut pun



Serius ke, Andy Carroll?
Aik? | Asal muka lain?
Ura-ura bahawa Liverpool dah menawarkan £35j untuk mamat ni sebagai alternatif pengganti Torres
Biar betik? Aku tau la Glen Johnson, Darren Bent, sumer nak mahal. Baik simpan beli winger


.

7 Komen:

Firdaus Alim said... Reply to comment

Torres oh torres

ShaLLeyShaLina said... Reply to comment

Torres....^_^

Wan Gerrard said... Reply to comment

hmm Torres oit Torres..its ok, Super Suarez ada..:P

Kesian die, Torres is a lonely man now. jangan la nak blah dulu..

Anonymous said... Reply to comment

REDS AGREE CARROLL FEE....

Anonymous said... Reply to comment

superb transfer window...

Anokganu said... Reply to comment

asal la torres nie...if sabar ckit,reds dapat capai yg dihajati...pe2 syaabas bt suarez ngn carrol..bt yg terbaikk utk kelab anda sertai ini..anda la hebatt..!!!..YNWA SUAREZ & CARROL

Seizer said... Reply to comment

@ShaLLeyShaLina
suker la shalina torres pergi BLUES..

@Wan Gerrard
Suarez El-Pistol dan Carrol The Big man ade!

@Anonymous
memang giler.. rugi x dapat adam!

@Anokganu
hanya yang terbaik datang ke LFC..
They Will Never Walk Alone!
Torres? akan diingati.. tapi bukan sebagai legend

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------