}

Terbaru

Gila! Liverpool Habiskan £70juta! Betul ke?

Transfer Windows hampir tamat, dengan hari ni merupakan hari terakhir dan tinggal beberapa jam sebelum ia ditutup pukul 7pagi waktu Malaysia. Tapi Liverpool menggila dengan mendapatkan khidmat 2 pemain setakat ni, dan sorang lagi dikatakan sudah hampir dekat. Sape pemain-pemain ni? Banyak pulak duit John Henry, YNWA! 
Terbakar | Sape tak panas


Torres Sah Chelseatan
Dari Twitter | Torres balik dari Melwood pakai Heli
Web rasmi LFC konfimkan menerima tawaran untuk Torres daripada Chelsea. Jumlah dikatakan sebanyak £50j.
Hati dah tak kat Liverpool, boleh blah
Andy Carrol Pecah Rekod Kelab dan Domestik
Pelakon terbaik | Torres
Liverpool FC official website dah umumkan offer dorang untuk mendapatkan pemain ni sudah diterima Newcastle United. Carrol jugak dah buat transfer request dan ia diterima. Yang tinggal hanyal medical checkup, walaupun dia injured sekarang ni. Personal aggrement pun sudah beres
Jumlahnya kira-kira £35! Entah berbaloi ke tidak

Suarez, Memang dah Kompem
Hand ball, Gigit telinga | Tak kisah, buleh skor gol
Selepas beberapa siri tarik tali dengan Ajax, akhinrya Liverpool memecahkan rekod kelab dengan offer sebanyak £22.8j. Satu rekod yang dipecahkan dua kali dalam satu transfer windows kelab ni!
Suarez sumer dah setel, yang tinggal cume ambil gambar je
Jumlah £22.8j, kira £57.8j dah!


Dan terakhir, Charlie Adam
Betulkah? | Adam hampiri Liverpool?
Chairman Blackpool taknak jawab panggilan Liverpool pasal pemain ni, tapi last2 sebab terdesak Liverpool tawar £10-14j.... Banyak tuh... dan Charlie Adam dah menuju ke Anfield untuk bereskan segala-galanya. 
£14j+£22.8j+£35j=£71.8j!


Unsung hero? | Korbankan maruah untuk bagi duit kat Liverpool? Ptuih
.

8 Komen:

kenny said... Reply to comment

harap torres fikir dgn waras nk menang piala kita ada europa league dan sokongan dana .. NESV da bagi duit x kn nk blah kot lg pn ada milestone nk dipecahkan untuk jd legend dalam LFC

Firdaus Alim said... Reply to comment

Xpuas ati lah...tapi xper..harap2 pembelian baru kali ini berbaloi

red eye dvd said... Reply to comment

sila buang gambar torres kt atas tu.. heeee

Wan Gerrard said... Reply to comment

hmm modern football..syg sekali Torres ke Chelsea

Anonymous said... Reply to comment

sila buang gambat pengkhianat tu,mata duitan

Seizer said... Reply to comment

@kenny
x salahkan die nak blah sebab umur die pun nak masuk 27.. tapi xder trofi lagi.. yang aku x puas ati.. die bleh last minit.. buat transfer request.. dan ke ChelSEATAN

@Firdaus Alim
You Will Never Walk Alone.. Carrol and Suarez... bakal membedil!

@red eye dvd
@Anonymous
gambar tu bermaksud... carra ngan stevie jalan same2.. ngan torres duk tepi sorang2

@Wan Gerrard
duit.. pasukan plastik

Anonymous said... Reply to comment

sabar2lh peminat2 liverpool sekalian.. kita doa2knlh pasukan kita msuk CL.. buktikan kepada pengkhianat durjana itu..

Seizer said... Reply to comment

@Anonymous
baru betul!

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------