}

Terbaru

Kesian Suarez

Hero to zero | Torres mesti tengah rase 'fail'
Lepas spekulasi memanjang dan meleret-leret pasal pemain Uruguay ni, barulah Liverpool diberi peluang berbincang dengan pemain ni pasal kontrak. Dan kalau sumernya beres, Suarez akan pergi buat medical checkup kat klinik berdekatan, dan kalau pass tanpa sebarang dadah atau masalah gigi (pernah berlaku), barulah Luis Suarez jadi milik mutlak Liverpool. Rekod pembelian Liverpool sebanyak £22.8j wow!



Nafas Lega
Entah macammana kes, bidaan asalnya yang dari £12j dinaikkan ke £18j, dan finally £22.8j! Barulah Ajax rela melepaskan Suarez. Tu pun tambah dengan beberapa pujukan daripada pemain tu sendiri.
Tapi kesian jugak kat Suarez ni, sepatutuya sekarang media duk heboh pasal dia masuk Liverpool. Rekod kot, lagi mahal daripada Torres!




Tenggelam Bawah Isu Torres
Tau tak ape citer Torres. Kecewa pun ade, bersedialah dan relakan hatimu dengan berita mengejutkan ni. Selepas Chelsea offer kat Liverpool dengan tawaran kira-kira £35j (£20j+Sturidge) untuk El-Nino yang selepas itu direject bulat-bulat. Mengejutkan, Torres buat transfer request kat Liverpool tapi direject sekali lagi kerana Liverpool mahu Torres hormati dan patuh kat kontrak panjang die.


Komplot?
Senda| Ko giler ingat Sturridge nilai £15j?
1. Aku tak paham betul kenapa Torres buat permintaan untuk di'transfer'kan kat tengah-tengah musim. Lagipun die dah start pelan-pelan kayuh bawah King Kenny dengan 2 gol dalam 3 match.
2. Dan aku tak paham kenapa LFC buat pengumuman pasal transfer request Torres kat website rasmi, kompem jatuh maruah Torres. Jatuh la jugak jualan merchandise Liverpool yang ade name Torres, sebab memang fan tengah meradang ngan Torres ni. (Takpun LFC website ni giler trafik)
3. Ade jugak idea yang mencadangkan Torres buat camni untuk desak NESV melabur lebih untuk Suarez, padahal Ajax terima offer untuk Suarez sebelum Torres buat transfer request.
Tapi tu sumer nak sedapkan hati je, terimalah kenyataan. 


Tak saper-saper lagi besar daripada kelab Liverpool, termasuklah Torres. Mane ade manusia same besar ngan Stadium? Pikir-pikirkanlah


Legenda Liverpool, St John pun dah kasi warning kat Torres, sumer player Chelsea dah tua-tua, pemain muda tinggal Ivanovic ngan Ramires je yang bleh makan. Kelab ni perlu duit untuk naik


Reaksi fan Blues | Kelab camni ke ko nak pegi?


Suarez tiba | Baju Liverpool tu

11 Komen:

Anonymous said... Reply to comment

bro,jgn simpan gambar pengkhianat kat mukadimah blog bro,dia dah nak kena jual,torres sold soul to chesshit...

torres 91 said... Reply to comment

LFC x kan lpskan torres ni lg pn suarez blom diuji lg klu gameplay cam huntelaar alamat habis la LFC nanti

sale_ehs gerrard said... Reply to comment

Lantak kolah torres. ko nak wat apaun aku x kisah. Janji jgn kapten Fantastik bla. merana aku. huhuhu

Tengku Sidek said... Reply to comment

No one bigger than a club!!!!..60 mil and deal done!

Seizer said... Reply to comment

@Anonymous
memang tengah prepare header baru ni

fir dark oz said... Reply to comment

seizer...kau jangan la pergi cam torres tau..kelal kat sini..haha :)
and hope gak torres tak cau..dia combo ngan suarez + meireless + captain gerrard..sure sempoi :)

Seizer said... Reply to comment

@sale_ehs gerrard
kalo gerrard blah... ko kena tuka jadi salehshelvey la pulak

@fir dark oz
wa dah merajuk ngan torres ni

Wan Gerrard said... Reply to comment

hehehe torres dh ubah attitude die kepada lebih negatif..kalau die kekal pun, kena lakukan semula dari bawah

Kalau Gerrard jadi Boss

Anonymous said... Reply to comment

Pi Mampus laa dengan pengkhianat tu. Dapat jugak 50 juta. Habis nick Torres9 aku semua kena tukar! Bangsat punya penyangak. Bagi tau last minit.

--Torres9 nak tukar ke Reina25 pulak.

fjie said... Reply to comment

kalau nk blah..blah la. yg g kt club rivals pe pasal.. adoi!! ahad ni jumpa.. numb9 red or numb9 blue yg menyerlah!

Seizer said... Reply to comment

@Wan Gerrard
memang musim ni die main nak tak nak.. kalo tgk care celebrate pun nampak x semangat...

@Anonymous
tu la pasal.. xder org marah die nak kuar... tapi kuar last2 minit.. dan ke kelab rival pulak!

@fjie
percayelah.. liverpool akan masuk era baru... owner dan manager kite lagi bijak.. skuad chelsea sumer2 dah tua2

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------