}

Terbaru

Transfer Rumours Bahagian 3 Januari

Sambungan bahagian ketiga mengenai perkembangan dalam transfer windows Januari. Liverpool ade buat beberapa tawaran untuk pemain-pemain baru termasuk Luis Suarez dan Charlie Adam serta menerima tawaran daripada Hoffenheim untuk Babel. Ikutilah koleksi ringkasan sambungan ketiga ni.


Coentrao Minat Liverpool
Bek kiri kelab lama Meireles ni, Fabio Coentrao menyatakan minat kepada Liverpool tapi  teruja bila dikaitkan dengan Mourinho
Susah nak cari bek kiri bagus zaman sekarang, dan Coentrao antara salah sorang daripada tuh. Tapi harga die mahal sangat dalam £20j ke £30j


Holloway Panas Offer 'Menganjing' untuk Adam
£4j offer daripada Liverpool direjek bulat-bulat Blackpool kerana dianggap menghina. Dia menjelaskan Blackpool tak terdesak untuk menjual dan Blackpool ade maruah. Dia juga melindungi Kenny dengan mengatakan tawaran itu mungkin dibuat Comolli
Memang la menganjing, kalau Blackpool kena relegate sebab jual Adam, lagi banyak dorang rugi jadi £4j memang tak cukup... Ingat beli anak ayam ke?


Perkembangan Luis Suarez
Tawaran Liverpool tak menarik kira-kira £12j minat Ajax untuk melepaskan Suarez. Ajax mahu Liverpool menyediakan tawaran lumayan £20j, dan mahu ianya dilakukan dengan cepat sebelum tamat tempoh transfer windows kerana mahu mencari pengganti 
Ingat beli anak ayam ke? Ajax taknak lepas player ni membuktikan die power, sekali-sekala pakai duit la Liverpool!


Babel Ketemu Hoffenheim
Liverpool menerima offer kira-kira £5.8j daripada Hoffenheim, dan Babel diberi peluang berbincang dengan kelab tu. Tapi wakil Babel menyatakan Hoffenheim hanya jadi pilihan kalau die tak dapat ke Ajax
Naper murah sangat jual Babel? Tapi buleh tambah bajet untuk Suarez


Hajat Babel ke Ajax Gelap
Harapan Babel untuk kembali ke Ajax semakin gelap bila bos Ajax menyatakan gaji Babel terlalu mahal dan boleh mengganggu struktur kewangan kelab tu
Pegi Hoffenheim jelah Babel, sian ko nak main first team dari dulu lagi


Konchesky Kembali ke Fulham?
Peraturan Fifa tak membenarkan Konchesky ke kelab selain Liverpool dan Fulham, jadi pilihan yang ade hanyalah untuk loan balik ke Fulham. Dikatakan ade kelab seperti West Ham dan Charlton berminat
Saper la yang nak ko?


Jovanovic Taknak Pindah
Jovanovi menyampah dengan spekulasi mengaitkan die keluar dan mahu berjuang untuk merebut tempat dia dalam kesebelasan utama


Honda Minat Liga Sepanyol
Liverpool mungkin tersentak dengan dakwaan Honda yang menyatakan keinginan untuk bermain dengan Athletico Madrid yang mungkin sesuai dengan gaya permainan dia
Dah cukup midfield kat team kite ni...


Negredo Pilihan Kedua
Memandangkan harga Luis Suarez yang mahal, Negredo mungkin menjadi pilihan kedua sebagai backup plan
Entah betul ke tak rumours nak sorang lagi striker, setakat ni Kenny prefer main lone striker.
Cari la sape-sape nak backup kalo Torres injured


Kenny : "Kita buat senyap-senyap"
Kenny tak mahu buat ape-ape spekulasi mengenai pemain yang bakal ke Liverpool Januari ni, dan hanya mengumumkan sesuatu bile ade berita yang jelas dan terbukti
King Kenny jugak yang rilek, Comolli dok kecoh-kecoh kat luar... tapi sorang habuk tak datang

.

5 Komen:

Tengku Sidek said... Reply to comment

Jgn risau..yakin yg one big transfer akan dilakukan oleh Liverpool untk transfer window kali ni...Tak tahu siapa tapi mesti ada satu punyer...

Wan Gerrard said... Reply to comment

hmm sama ada satu pemain baru atau tiada langsung..tp suarez terbaik gak, tukar je die ngan suarez..huhu

good_boy said... Reply to comment

murah kn dia jual babel..
tapi permainan liverpool mkin teratur la bwah kenny..
ade update t'baru,player baru bgtau ahh k..

good_boy latest post cara join heartbeat.my

Seizer said... Reply to comment

@Tengku Sidek
arap ade la kurang2 sorang untk first team

@Wan Gerrard
tukar sape ngan suarez?

@good_boy
kalo convert jadi RM masih mahal :P

red eye dvd said... Reply to comment

comoli sengal la.. wat malu liverpool jek.. offer harga murah giler kt suarez..

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------