}

Terbaru

Linesman Pompuan Jadi Isu


Istilah linesmen dah takleh pakai lah nampaknye, kene tambah jadi lineswomen pulak. Korang perasan tak ade sorang ref yang ditugaskan jadi linesmen mase match Liverpool ngan Wolves itu hari. Yang jadi isunya, tindakan die untuk membenarkan gol pertama Liverpool hasil gerakan Poulsen, Meireles dan Torres yang kononnye offside. Ape kes?


Isu : Kutukan Pengulas Skysports
Grays dan Keys | Mulut tak berlapik
Andy Grays dan member sepengulas die, Richard Keys mengutuk Sian Massey, pembantu referee dalam match tu. Dorang memang tak on-air mase tuh, tapi malangnye mikrofon lupe nak tutup, jadi mulut busuk dorang tetap terlepas kat public
Keys: “Somebody better get down there and explain offside to her.”
Gray: “Can you believe that? A female linesman. Women don’t know the offside rule.”
Keys: “’Course they don’t. I can guarantee you there will be a big one today. Kenny [Dalglish] will go potty. This is not the first time, is it? Didn’t we have one before?”
Keys: “The game’s gone mad. Did you hear charming Karren Brady this morning complaining about sexism? Do me a favour love.”



Gol yang Legit
Tengok sini
Pelik jugak bile ade orang pertikai Sian Massey ni. Padahal gol tu memang sah, korang tengok la kat bawah ni, Meireles memang onside mase Poulsen lepaskan bola tu. Kesian, Sian..


Respon
Sian Massey | Kesian..
Skysports dikatakan dah gantung mamat due orang ni satu match daripada jadi pengulas. Entah la, kalo umur dah camni, tak ke mane efek hukuman kalo setakat satu match gantung
Sian Massey pulak perli suruh mamat ni jangan ketinggalan zaman. Macam-macam...



Wanita Hiasan Dunia
Hiasan terindah | :)


.
Wanita solehan diberi anugerah sebagai hiasan paling dunia terindah. Yang Islam kat luar sane, benda-benda fitnah macam ni la yang wanita kena dilindungi. Ingat tutup aurat ngan larangan suruh bermalu-maluan tu saje-saje je ke?



6 Komen:

Darion Daron said... Reply to comment

hahahahah
memang bodoh depe 2 ekor tu

Firdaus Alim said... Reply to comment

sian beliau..padahal kije dye da btol..

Wan Gerrard said... Reply to comment

sexist 2 org tu, xtengok replay gol tu ke? no offside k

patut kena denda je diorg ni, banned 1 match je x patut..

RABUN said... Reply to comment

diaorang hanya cakap this is good lineswomen kalau gol ari tu dihasilkan Manshiter united

Firdaus Alim said... Reply to comment

@RABUN hehehe..skong..nak2 law howard webb reff damn

Seizer said... Reply to comment

kih3.. memang.. lagi2 kalo webb

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------