}

Terbaru

Tamat : Matlamat Tercapai

Entri terakhir blog ni. Memandangkan kesibukan yang terlampau.
Matlamat blog untuk homework kolej pun dah dilaksanakan. Tujuan awal untuk bagi semangat semasa zaman kejatuhan pun dah tercapai (Aku percaya kat King Kenny).
Tambah lagi kesukaran, kesulitan yang bakal menimpa akan menggugat komitmen terhadap blog ni.
Tak guna ade blog kalau tak disiplin dalam publishing, lagi-lagi blog jenis berita camni.
Jadi untuk mengelakkan entri berunsur kureng, direct translate, malas, pendek dan tak berkualiti jadi.....


Blog ini dihentikan untuk sementara waktu, mungkin sehingga awal bulan 3. Thank you




REMEMBER THIS; ONCE A REDS, ALWAYS A REDS


14 Komen:

redzuan said... Reply to comment

bro nk tutup da ke blog ni ? ni blog terbaik yg updated ttg liverpool pernah sy jumpa. sy die hard fans liverpool bro. daily sy singgah kalau ada entri bru. xbest ar mcm ni bro. huhuhuhu

10 SPESIES IKAN TERCANTIK DIDUNIA

SMART said... Reply to comment

ha ah..btol tu..y tamat?

Tengku Sidek said... Reply to comment

adus...ingat Matlamat Liverpool tercapai..rupanya nak tutup..adoi..common bro..tapi kalu dah sibuk nak wat cemaner..huuu..anyways..walaupun unconvincing win pg tadi..yg penting 3 point!!! YNWA

fir dark oz said... Reply to comment

alamak my fren..jangan la tutup..aku suke blog kau...sangat menarik dan lagi berkualiti dari majalah wisel....c`mon seizer...teruskan la update...ko nak letak sekali bace 50sen pun kitorang sanggup bayar beb...haha :)

blog kau best la sahabat ku... :)

aku senbei said... Reply to comment

bro..lu jgn tutup terus.
klu bz tu xupdate xpa.tpi bla da free tu ley update.

tahniah dan trima kasih dr kitorg utk entry2 ko yg sebelom neh!
wa caya lu!

Anonymous said... Reply to comment

jgn tutp kwan..

Anonymous said... Reply to comment

bro saya kumar. saya penyokong the reds. saya suka blog bro. jangan tutup lah. aduh

Anonymous said... Reply to comment

luv this blog, mintak2 jgn tutup trus, update time free2 pun da ok

red eye dvd said... Reply to comment

adoi.. jangan tutup la.. blog ni best

zeck said... Reply to comment

siezer... tak perlu tutup lah... post saja bila ada time free.. parking kat blogspot kan free saja..

Wan Gerrard said... Reply to comment

bro, jgn tutup..
syg la blog best ni..

YNWA

Anokganu said... Reply to comment

kami sll menyokong anda seizer...YNWA!..teruskan update blog!

Anonymous said... Reply to comment

Jangan tutup blog ni bro....manyak tatak best lorrr

Darion Daron said... Reply to comment

@redzuan
sini ade

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------