}

Terbaru

Ulasan : Blackburn VS Liverpool

-(Rating, Gol, Statistik, Highlight Penuh, Analisa, Kandid)-


   Skuad Liverpool :  
Starter : Reina, Konchesky, Skrtel, Kyrgiakos, Johnson, Lucas, Gerrard, J Cole, Maxi, Ngog, Torres
Subs : Gulasci, Babel, Agger, Kuyt, Jovanovic, Poulsen, Kelly
Used Subs : Agger (Kyrgiakos,50), Kuyt (Maxi,58), Babel (Ngog,77)

   Skuad Blackburn :   
Starter : Bunn, Salgado, Samba, Nelsen, Givet, Olsson, Dunn, Pedersen, Hoilett, MB Diouf, Benjani
Subs : E Diouf, Fielding, Goulon, Lingazi, Doran, Hanley, Morris
Used SubsE Diouf (Olsson,73), Morris (Dunn,75), Goulon (Benjani,84)




-Highlight-

Gol Sahaja
-

Separuh Masa Pertama


Separuh Masa kedua



-Aku Dah Agak-
    
    Permainan sampah dari Liverpool, atau betul ke ni Liverpool? Ketinggalan 3-0 dengan pasukan baru bimbingan Steve Kean yang sekarang ni terumbang-ambing dalam liga.
    Pertahanan Liverpool merupakan bahagian paling teruk dan boleh dikatan sampah. Kyrgiakos selain daripada kepala dia yang kencang, lain-lain semuanya tak berguna.
    Konchesky pulak senasib dengan pasukan tapi kurang teruji sebab Blackburn serang dari bahagian kanan Liverpool.
    Liverpool menguasai bola tapi nampak pelik dan konpius nak buat aper dengan bola. Kurangnya kreativiti, dan keinginan untuk mencari gol memberi peluang untuk Blackburn selesa mengasak. Semua pemain nampak takut untuk bawak bola ke atas. Nampaknya Roy masih tak ubah ape-ape dalam taktik die.
    Jelas lagi kurangnya kebijaksanaan Roy, dengan membiarkan Maxi mengambil majoriti daripada sepakan sudut dengan mengharapkan gol busuk dari kepala Kyrgiakos dan sepakan kencang Gerrard yang menunggu kat luar petak penalti. Taktik pasukan bawahan yang menagih gol dari set-pieces semata-mata!
    Memang menghampakan, tapi semua orang masih tak paham, macammana manager yang lagi teruk dari Souness ni buleh kekal lagi kat Liverpool?
Katakanlah John Henry! Katakanlah!






Fenomena Gambar



Harapan palsu | Menang ngan Bolton pun susah-payah ari tu
Tak hirau | Nama-nama besar yang tak menjadi
Bangga | Benjani sumbat 2 gol
Paling teruk | Johnson.. betul ke harga ko ni berbelas juta?
Pecat je | Antara sebab-sebab Henry x pecat Roy
MOTM | Tapi tetap tak okey
Tak abis-abis2 | Seronok menang ngan Liverpool ye?


.




1 Komen:

Firdaus Alim said... Reply to comment

Tang Torres da xnak main tok lfc saye setuju sgt3..main nak xnak jer huu

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------