}

Terbaru

Transfer Rumours Kenny Dalglish Setakat Ini

Hampir semua khabar-khabar angin yang terlibat dengan Roy Hodgson terpaksa dibuang sebab boleh dikata expired bila Kenny Dalglish menggantikan dier. Jadi Reds On The Spot kena adjust balik sumber-sumber sebelum ni.


Pertahanan Stoke Sasaran Kenny
Ryan Shawcross, pemain berumur 23 tahun dikatakan jadi sasaran untuk kuatkan benteng goyah Liverpool
Muda, dan ni la pemain untuk Liverpool sekarang sambil tunggu pemain muda lain membesar!


Wonderkid Dari Beligum Dikaitkan
Liverpool terpaksa berebur dengan kelab seperti Real Madrid dan Arsenal untuk goalscoring machine nih.
Harga die dalam £20j! Memang la dier skor banyak dan muda, tapi tu liga taraf mane? Belgium?


Sevilla Mungkin Pertimbang Tawaran Untuk Negredo
Liverpool dikatakan bersedia menawarkan £17j untuk striker Sevilla, Alvaro Negredo
Pemain jenis poacher yang ok la jugak. Tapi takkan la sampai £17j???


Luis Suarez , Serius?
Liverpool dan Tottenham dikatakan masih berebut untuk khidmat Luis Suarez. Ajax pun dah konfemkan dua-dua kelab ni ader bertanye pasal Suarez. Kononnya sekarang ni Ajax mencari saper offer paling tinggi dalam £19j ke 21j! Tapi Liverpool hanya akan menawarkan £15j
Yang ni kalau mahal takper! 49 gol dalam 48 penampilan musim lepas!


Wolfswinkel Sasaran Roy, Masih Jadi Sasaran?
Harga dalam £9j, pemain sasaran Roy ni dikatakan masih dalam radar Liverpool. Napoli pun berminat
Bagi saye tak cukup bagus untuk Liverpool


Takder Perkembangan Santon
Ejen Santon mendedahkan walaupun terhangat di pasaran, masih takder aper-aper perkembangan atau tawaran rasmi untuk khidmat Santon
Rugi la kalau tak dapat dier ni, boleh main bek dua-dua belah kiri dan kanan. Harga dalam £9j


Comolli Dedah Sasaran
Damien Comolli menyatakan hasrat Liverpool untuk mencari striker, winger dan fullback Januari ni. Tapi setakat ni takder lagi yang dia berkenan atau dekat-dekat nak masuk


Pampasan kat Roy Hodgson Tak Jejas Transfer Budget
Ian Ayre, salah seorang pengarah Liverpool menjelaskan jumlah wang pampasan yang akan dibayar kat Roy Hodgson takkan diambil dari transfer budget Liverpool


Mertesacker Tolak Hajat Berpindah
Pemain Werder Bremen ni menjelaskan sekarang ni situasi Werder memerlukan die. Dan die nak fokus untuk tolong Werder dan akan tolak mana-mana tawaran berpindah tak kire ke Arsenal atau Liverpool
Sayangnye...



Juventus Buru Torres
Juventus dikatakan akan menawarkan £25j campur striker Amari untuk pikat Liverpool. Man City dan Chelsea pun berminat
Karut Ah
Pemain U-18 England

Pemain sayap Southampton, Alex Oxlade Chamberlain masih dikaitkan dengan Liverpool. Kononnya Liverpool dah bersedia dengan bidaan £10j
Mahal bangat.. bek beli player untuk first team


Bintang Muda Blackburn
Khabarnye Dalglish telah mendapatkan Jason Banton untuk trial sehingga hujung musim ni. Banton juga merupakan produk Arsenal, tapi gagal rebut tempat utama. Die seorang striker
Gudluck on trial!


Liverpool Pun Berebut Adam?
Pemain yang hanya tinggal 18 bulan kontraknya dengan Blackpool, dapat perhatian Aston Villa dan Liverpool. Bidaan Aston Villa sebanyak £3.5j ditolak Holloway mencerahkan peluang Liverpool
Kalau kurang dari £4j, baik dapatkan dier. Pemain yang bermain sepenuh jiwa raga, dan kompem boleh bagi lagi banyak pekdah daripada Lucas yang reti short pass je


Kalau Nak, £12.5j
Kelab yang berminat dengan Eljero Elia perlu memenuhi tag harga sebanyak £12.5j. Wigan, Wolfsburg, dan Liverpool dilapor berminat
Akhirnye, sorang winger! Tunggu ape lagi!


.

13 Komen:

Mohd Firdaus said... Reply to comment

city dh dpt dh sorg..liverpool bla la nk dpt ni..dpt suarez pn xpe la..

Tengku Sidek said... Reply to comment

liverpool need two class winger..world class punyer..yg ada sumer smpah!!!

Seizer said... Reply to comment

@Mohd Firdaus
setakat ni striker yang Liverpool nak antara Suarez atau Negredo

@Tengku Sidek
sebenarnye aku x ingat pun, Kiter ader winger ke??

eszol said... Reply to comment

what they need this season is miracle

lolol

Anonymous said... Reply to comment

kalo aku manager, carik 2 defend, 2 striker, 2 winger

TiKa LEh said... Reply to comment

rmi gak yg brminat torres ek wlp dia xperform baik stkt ni..hoho

Wan Gerrard said... Reply to comment

hmm luis suarez terbaik gak boss ^_^

jerr said... Reply to comment

bagi aku, kita kena realistik...liverpool bukan ada bajet yang besar sangat...agak mustahil kalau semua player yang dikaitkan kat atas mampu dibeli...apalah salahnya beli sorang dua yang mahal dan berwibawa...misalnya,beli suarez dulu...sebab wing kita sampah giler...
santon 9 juta jek?bia betol bro?

Seizer said... Reply to comment

@eszol
kih3.. memang btol la tu

@Anonymous
dan aku rase start dengan defend dulu

@TiKa LEh
status dier tetap tersohor!

@Wan Gerrard
jangan pokai pulak nanti

@jerr
tu yang aku bace.. sebab santon ni inter xnak (zaman benitez, sekarang xtw), tapi cam berita kat atas cakap, takder perkembangan pun

Firdaus Alim said... Reply to comment

still na pavlyuchenko...tp dye 2 kuat injured law x injured agax power

jerr said... Reply to comment

mahal la pav tu,power sederhana jek...

3rdfrom9 said... Reply to comment

bagi aku leftback 1st priority, skrng dh bole jual konchesky 2. Glen Johnson bleh jadik winger buat sementara abis musim lgipon dia suka dribble, Kelly ganti tempat dia. Kuyt bleh partner ngan Torres. Sebab tranfer window januari mahal kebanyakan team pon masing2 nk kuat skuad.

Seizer said... Reply to comment

@jerr
aku lagi suker suarez... power aper sederhana?

@3rdfrom9
aku stuju.. arap kenny ubah Johnson jadi winger.
Memang Januari ni kelab payah nak jual orang, maklumlah tengah2 musim

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------