}

Terbaru

Siapa Steve Clarke Bawaan Dalglish?

 
 
Jom kenali staff terbaru dan pertama dibawa masuk pengurus baru kiter, Kenny Dalglish. Steve Clarke sebelum ni letak jawatan sebagai assistant manager kat West Ham lepas Gianfranco Zola kena pecat.Kirenya sekarang ni dier menganggur la sebelum ditagih King Kenny. 


Jadi Selamat Datang Steve Clarke!


Steve Clarke | Baju dah bercap Liverpool
Nama : Steve Clarke
Umur : 47
Jawatan Sekarang : First Team Coach Liverpool
Pengalaman
Assistant Manager (Newcastle United, Chelsea, West Ham);
Manager sementara (Chelsea, Newcastle United)


Power Ke Dier?
Kalau nak tau dier ni la yang main peranan mase zaman Mourinho kat Chelsea dulu. Hasilnye, 2 gelaran Liga EPL, sebijik Piala FA, dan 2 Piala Liga (League Cup).
Mourinho upgrade dier jadi assistant manager maser kat Chelsea.
Maser zaman Scolari pulak, dier la yang tolong baiki moral pemain lepas Scolari gagal buat camtu.




Sammy Lee Masih Assistant Manager
Nampaknye Sammy Lee setakat ni masih kekal jadi assistant. Kalau boleh aku nak tengok Kenny Dalglish bawak balik Pako Ayestaran, yang banyak tolong rafa mase jadi assistant manager. Lepas dier keluar, Liverpool jatuh ke tangga ke-7.


2 First Team Coach
First day | Uish terus masuk training!
Mike Kelly, coach goalkeeper yang dibawa masuk sebagai first team coach kat sini oleh Roy Hodgson kekal jugak, kire Liverpool ader 2 first team coach la sekarang


Reaksi Kenny dan Clarke
Steve Clarke mengakui die takleh tolak godaan untuk tolong King Kenny mengembalikan zaman kegemilangan Liverpool dan terharu dengan sambutan untuk dier kat Melwood.


Kantoi | Ni la punca motivasi dorang :)
King Kenny pulak berbangga dapat bawak orang macam Steve Clarke ke kelab Liverpool






.

15 Komen:

RABUN said... Reply to comment

kening dia dasat!

Tengku Sidek said... Reply to comment

jgn kening jer yg dasat..hopefully with his present, Liverpool akan lebih bermotivate!!!!

Tengku Sidek said... Reply to comment

eh silap..presence...tersalah taip plak..huhu

Seizer said... Reply to comment

lol... kening pulak jadi isu...kening dier mau terkucil roy hodgson tengok

AIMAN said... Reply to comment

go2 liverpool...!

Eazy Izzuddin said... Reply to comment

fuh!
pasti hebat ni
;)

Firdaus Alim said... Reply to comment

nice3..tapi korang rase pavlyuchenko xok ker p liverpool

biskut said... Reply to comment

jangan terus tenggelam dalam kolam....hihi

Seizer said... Reply to comment

@Firdaus Alim
kalu murah aper salahnye...
tapi aku rase winger dan defend jadi keutamaan

iniialahaku said... Reply to comment

pmbetulan...pengurus awak yer..hehe..1 je nsihat aku kat livrpool ni..jgn brharp sgt kat key player...2 je prob dia..

Seizer said... Reply to comment

@iniialahaku
haha tu betul.. saper nak mai kat kelab yang xder champions league?

me suya said... Reply to comment

update pasal bola lagi..*sigh*

Seizer said... Reply to comment

@me suya
haha... dah blog pasal liverpool... takkan update pasal takraw pulak

dibaqila said... Reply to comment

Alamak seizer.blog about bola ek,
well i'm quite slow in football.
hahah.anyways thanks fr visiting my blog :)

Seizer said... Reply to comment

@dibaqila
my pleasure :)
blog pasal liverpool la..

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------