}

Terbaru

Owen Kritik Liverpool

Bekas wira Liverpool Michael Owen, mempertikaikan situasi dan prestasi Liverpool sekarang. Tapi bukannye die nak backup atau aper, lain pulak jadinyer.


"Liverpool Layak Kat Bawah"
Owen bilang Liverpool selayaknye berada kat posisi sekarang kat dalam liga .


"Kedudukan dorang kat liga mencerminkan Liverpool sekarang-Dorang dolam proses peralihan, dan kat luar padang pulak dorang bertukar pemilik"


Tambah panas lagi, dier jugak bilang Liverpool terlalu bergantung kat 2 orang pemain, tapi x sebut pulak namer pemain tu secara jelas.


"Liverpool ni bergantung sangat kat 2 pasangan ni. Kalau dorang injured, memang Liverpool struggle abis-abis"


Macam aku kisah aper Owen cakap. Dia dah tak berhati Liverpool lagi. Jadi adios Owen. Sejak ko tinggalkan Liverpool, kitorang tak rindu pun kat ko!


Tapi betul gak aper ko cakap, memang patut pun Liverpool duk kat sini. Tapi kalau kitorang takleh pakai Stevie ngan Torres, habis tu nak letak kat mane dorang ni?


Mesti die pikir die dah bagus sangat.
 Padahal makan gaji buta je, injured memanjang!



.

5 Komen:

Darion Daron said... Reply to comment

f...k owen sembang je lebih

jerr said... Reply to comment

mungkin dia geram rafa xnak amek dia before gi man u

Anokganu said... Reply to comment

alaaa.. dia tuu,dh makin tua,stmina ne ade ag...duk MU pun,asyik duk kaki lima aje..terkangkang2 duk panas badan.,alik2 5 minit nk hbis bru dpt main,itu pun si alex nk jga reputasi die(xkan sengal aku beli pemain,alik2 x suh masuk main gak)xlayak jd star n xlayak jd lagenda....suh die bersara laa cpt2..ag bguss..

mOoN said... Reply to comment

ades!! apa punya statement lah dia ni...isk!

redzuan said... Reply to comment

owen pengkhianat. pergi m***** blah tngglkn liverpool bajet da bgus, xknang budi dlu masa naik pun sbb apa. Sebab Liverpool. bajet da star la lepas tu. kalau ada peluang aku nk jumpa slack kaki dia smpai putus saraf kaki dia, biar dia x boleh main bola lg..

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------