}

Terbaru

Preview : Manchester United VS Liverpool FC

Pertandingan : Piala FA
Tempat : Old Trafford, Manchester
Pukul :  9:25pM 
Tarikh :  9 Januari 2011
Saluran:  813, 832

Bola ke AJL? Berebut remote la nampaknya

Skuad Liverpool (kemungkinan) :
Reina
DEF : Johnson, Agger, Kelly, Aurelio
MID : J Cole, Lucas, Maxi
Gerrard
FWD : Torres, Jovanovic

Subs (dari): Gulasci, Skrtel, Konchesky, Ngog, Babel, Pacheco, Spearing, Poulsen, Meireles

Diragui (injured) : Spearing
Tiada (injured) : Carragher
Tiada : Brad Jones

5 Perlawanan Terakhir (1W,1D, 3L) :
@Blackburn (3-1) L
Bolton (2-1) W
Wolves (0-1) L
FC Utrecht (0-0) D
@Newcastle (3-1) L

Skuad Manchester United (kemungkinan) :
GK: Kuszczak
DEF: Evra, Ferdinand, Vidic, Rafael
MID: Nani, Fletcher, Carrick, Giggs
FWD: Rooney, Hernandez

Subs (dari): Van der Sar, Berbatov, Neville, Evans, Smalling, Obertan, Gibson

Diragui : Rooney, Van der Sar
Tiada (Injured) : Valencia, Scholes, Hargreaves, O'Shea
Tiada : Park

5 Perlawanan Terakhir (4W, 1D, 0L) :
Stoke (2-1) W
@WBA (1-2) W
@Birmingham (1-1) D
Sunderland (2-0) W
Arsenal (1-0) W


ANALISA: 


    Sinar baru untuk Liverpool dengan pelantikan Kenny Dalglish sebagai pengurus sementara menggantikan Roy Hodgson yang keluar daripada kelab ni.
    Ujian getir untuk Kenny memandangkan berhadapan dengan team yang liat musim ni.
    Masih tak diketahui ape macam percaturan akan digunakan Dalglish mahupun Ferguson.
    Perlawanan yang misteri dan dinantikan seluruh warga Kopites!



BERITA MENJELANG MATCH: 

Stevie: "Boleh Punyer!"

Kapten pasukan kita menunjukkan keyakinan untuk bermain di Old Trafford, dan percaya kemenangan kat situ bakal menaikkan moral pasukan


SAF Tak Pandang Ringan

Walaupun prestasi Liverpool sebelum ni menyedihkan. SAF taknak ambil mudah perlawanan ni dan ambil serius menentang Liverpool



Giggs : "Kitorang takkan jadi macam Liverpool"
Giggs menyatakan rancangan SAF yang menumpukan masa depan dan sekarang kunci survival United selama ni




Citer Spearing
Spearing dah mula berlatih, dan dijangka fit dah sekarang. Spearing tercedera dalam training selama hampir sebulan.


"Torres akan hantui Vidic"
Dalglish yakin yang Torres akan kembali menghantui pemain kat Old Trafford nanti.







.

21 Komen:

Firdaus Alim said... Reply to comment

gud review..all the best to kenny and torres n lfc

Gochika said... Reply to comment

kalo yah pun tuis la info lawan tu baik2.... MAN united xda kalah lagi bai

Seizer said... Reply to comment

@Gochika

SILAP dibaiki.. seb bek aku silap part setan merah

YuSeNzE - KniGhT said... Reply to comment

ilek r gochika.. kat blog fan mcm ni mmg la akan keluar preview yang panas2.. hahha..

sekadar untuk menaikkan semangat fan, tu je.. so, keep on smile je klu bace tu.. ;)

Seizer said... Reply to comment

@YuSeNzE - KniGhT

lorh.. aku terlupa edit last 5 match tu je..

jadi isu gak ke...

paper pun gud luck for both sides!
may the best win!

Aizuddin Hanis said... Reply to comment

haha..sinar baru ke sinar gelap..wait n see...liverfool

Seizer said... Reply to comment

@Aizuddin Hanis

ok.. dah lame x jumpe fan yang macam indon ni.. paper pun gud luk

SpaQue said... Reply to comment

I'm going with Man Utd to win..3-0

Latest entri Teka-Teki Anugerah Juara Lagu 25 & Piala FA Manchester United vs Liverpool

iniialahaku said... Reply to comment

aku rasa lgi bgus ko tgk AJL..skurg2nya leh hiburkan hati..dri ko tgk kop main yg mnyakitkan ati..ni ikhlas aku cakap...scara indivdu,aku nk liv mng mlm ni..aku bnci MU lbih dri liverpool..haha

Anokganu said... Reply to comment

zer..better tgk team kesygan kite main....dari tgk AJL tuu..laroo seme tuuu..dosa pun dpt..heee.if nak tgk balik..6t tv3 sior balik...pe pun semoge deme berjaya lwn nafsu ke arah AJL..hidup Liverpool..YNWA FOREVER!!!

CahayaCintaIlahi said... Reply to comment

hahaha tgOk due2 jela brO
ape ade hal..hehe.. ;)

Anonymous said... Reply to comment

hmm Meireles injured lg ea..taktik xpasti sebab kenny baru first game xpasti sapa yg main..kalau meireles fit die main tengah dan Gerrard main kanan.terbaik gak..huhu

YNWA~

park xde kat bench. g piala asia :P

-Wan gerrard yg malas nk log in_-

fir dark oz said... Reply to comment

hahaha..ada gak fan man u bace review pasal liverpool ya?? siap drop komen lagi seizer..takpa..itu menunjukkan blog ko ni dah sangat2 terkenal..haha..teruskan review kau seizer..aku the reds fan sokong 100%...go0d job my friend ^__^

Seizer said... Reply to comment

@fir dark oz
x kesah pun saper2 drop komen.. tapi respek la sesame manusia.. lagipun ni bola je...

@Anonymous
aku dah agak mesti park g cup tuh.. ni sumber aku yang x betol.. tp tq aku dah betulkan hehe..
meireles dah segar la..

@CahayaCintaIlahi
ajatnye camtulah.. astro bwk lari.. sebbek ajl tv3!

@SpaQue
haha.. im not too optimistic either

@iniialahaku
hmm.. tapi ni bersejarah.. x pnah tengok dalglish main camne.. mane tau tibe2 lucas die letak kat atas

@Anokganu
haha.. ko ni.. beno-benonye memang x minat sgt ajl.. tau pemenang sudah.. :P

PuanBee said... Reply to comment

yo yo layan AJL saja!

sunsnake@budakbalun said... Reply to comment

hhmmmm... apa nak komen ye??
gelak aje lah!

wakakakakakakakakakakakaka!!!

budakbalun@Man Utd Supporters!!!!

Seizer said... Reply to comment

@sunsnake@budakbalun
aku tumpang gelak har3... 10 orang pun menang ngan penalti je

Aizuddin Hanis said... Reply to comment

salam 1-0..alah..okla 2 y pntg mng..game mu lg smart...byk trial...hahahha..

Seizer said... Reply to comment

@Aizuddin Hanis
ingat nak gak tengok lindergaard main huhu... game yang bosan tadi..

biskut said... Reply to comment

torres kena asah balik...vidic pon dah pandang sebelah mata jer.

Seizer said... Reply to comment

@biskut
kalo camni gaye torres main.. bukan vidic je pandang sblh mata...

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------