}

Terbaru

Roy Hodgson Meninggal, Dan Penggantinya Adalah...

Berita baik buat penyokong Liverpool FC seantero dunia kerana Roy Hodgson dah meninggalkan liverpool dengan persetujuan bersama. Dan benda ni dah dikompemkan kat web rasmi Liverpool FC. Roy hanya sempat berada di Liverpool selama 6 bulan tapi gagal mengatasai cabaran dan liku-liku kelab sebesar Liverpool.
Spekulasi bahawa Roy telah dipecat sebelum game menentang Manchester United ternyata benar.


Dan buat mase ini pengganti sebenarnya masih belum ditentukan, dan sementara menunggu pengurus yang sesuai, legenda Liverpool Kenny Dalglish akan main peranan untuk menjaga Liverpool sehingga sekurang-kurangnya musim ni.


Nampaknya, King Dalglish akan kembali! Tapi dapatkah dia mengekalkan status legenda dia daripada tercemar? Selepas 20 tahun lebih lamanya dia meninggalkan bidang pengurusan.


Status Legenda | Sumber motivasi, dan sentiasa dihormat
Roy Hodgson pulak menyatakan bangga berada kat Liverpool dengan status dan peminatnya yang gemilang. Tapi nak buat macammanakan Roy? Roy ni baik (nak jage hati), cuma dier tak sesuai kat Liverpool


Dengan transfer windows yang masih terbukak ni, aper pulak pilihan Dalglish?


Dan cabaran permulaan getir die, menentang musuh terketat Liverpool, Setan Merah Ahad ni!
Gaduh | "Gua tak takut samer lu Setan"






.

15 Komen:

sale_ehs gerrard said... Reply to comment

yeah.. bagus2.... harap king kenny dapat menjalankan tugas dengan baik menjelang pertemuan team setan merah malam esok.

Seizer said... Reply to comment

@sale_ehs gerrard

memang terbaik! tapi test dier lawan setan merah! takkan ku gentar!

Anokganu said... Reply to comment

harap dpt keputusan yang mengembirakan kita bersama n the geng esok di old toilet.....YNWA FOREVER!!!

Tengku Sidek said... Reply to comment

OLD TOILET?? i like..finally!! menceriakan malam peminat liverpool di Malaysia...heheh

Seizer said... Reply to comment

@Tengku Sidek
@Anokganu
Memang tu yang kita carik... biar tercirit dorang!

satu-satunye berita hepi untuk liverpool musim ni

masturazakariah.blogspot.com said... Reply to comment

Walaweyhh ~ abes laaaa lepas nieee ..

biskut said... Reply to comment

akhirnya pak roy ditunjukan jalan untuk walk alone forever....the kop pantas ubah strategi pengurusan sebelum dimalukan oleh red devils sekali lagi...

pak roy berbangga meletakkan the kop di tangga ke 12 musim ini.Jangan berita menyayat hati ini sekali lagi membawa berita sengsara the kop.

TiKa LEh said... Reply to comment

gud luck lwn Mu nt..kalo xok lg lps ni, sape yg slh pulak??

Seizer said... Reply to comment

@masturazakariah.blogspot.com

hehe.. abis aper mastura?

@biskut
kalo menang ngan setan merah lagi dasat!

@TiKa LEh

beza kenny ngan roy...
kenny dah ader status legend... dan direspek orang!

sunsnake@budakbalun said... Reply to comment

@Seizer

ada bran meh layan sama2 la weiii!! wakakakkakaa!

Seizer said... Reply to comment

@sunsnake@budakbalun

aku buat2 paham...

biskut said... Reply to comment

tapi nampaknya the kop dah angkat kaki dari saingan FA cup...serangan TRD terlalu danger dan mantap!sian stevei kena jerat dengan kad merah.

hey seizer...the kop boleh tak kalau kita tambah namanya jadi the kopAK...?hihi

Seizer said... Reply to comment

@biskut
boleh je tukar. huhu.. dorang attack bese je... due2 main bosan smalam
..pepehal pun.. hail king kenny!

aunizafraa zafraan said... Reply to comment

xsabau nak tggu perubahan besau. majulah liverpool

Seizer said... Reply to comment

@aunizafraa zafraan
majulah sukan untuk negara :P

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------