}

Terbaru

"Saper Ajar Defend Camtu?", Hodgson

Hodgson yang ditemuramah selepas perlawanan menentang Newcastle United semalam, meluahkan perasaan yang terpendam di hatinya. Roy rela berkongsi perasaan bersama-sama reporter yang menyoalnya.


Keberangan Roy jelas dapat disaksikan di sini, selepas tertangkap di kamera.

Selepas perlawanan, inilah antara isi-isi temuramah berikut.


Roy mengulas mengenai kehebatan first half (walaupun ketinggalan 1-0?).


Bagus | Roy bila ditanya mengenai first half
"Kami bermain okey pada first half-banyak pegang bola (dengan kaki), mempermainkan defend dorang, dan berada pada beberapa peluang & posisi berbahaya"


Ditanya tentang second half pulak, muka Roy terus berubah, asap dilihat keluar dan wajahnya jelas menakutkan


Gigit | Roy pernampakkan kekecewaan
"Saya punya harapan tinggi untuk second half, tapi nampaknya mengecewakan"


Roy juga bengang dengan bentenhnya yang rapuh. Wajahnya jelas menunjukkan paras darah tinggi yang .. tinggi.
Marah | Jelas terpapar
"Kami bagi peluang kat Newcastle merentap kembali match tu, dan bolos gol kedua. Gol yang maner-maner manager takkan suker. Bola tu sepatutnya dah dibuang, sebanyak tiga kali peluang untuk membuangnya, sebelum Barton sumbat gol kami. Kami bagi 2 gol yang tak sepatutnya diberi!"


Tapi selepas itu, Roy ditenangkan oleh orang lain. Keadaan nampaknya terkawal.


"Untuk team yang nak berada kat top-half dalam table, prestasi away kita memang tak cukup bagus"


Tenang | Roy selepas dipujuk








.

5 Komen:

biskut said... Reply to comment

aku nak komen pon payah sebab aku tak tengok perlawanan nih.keputusan pun tak tau.takper lepas check dalam espn aku komen.

Seizer said... Reply to comment

@biskut..
fulamak.. best ar camni... aku tengah upload highlight panjang sket (10minit)...
malam ni siap la kot...(tenet slow)

(Highlight)

eiela said... Reply to comment

hehe,,suka tengok gaya jurulatih pasukan bila menang or marah dengan ahli pasukan kat padang je. macam-macam reaksi ada.

Latest Entri :
Suara People Memang Gempak

woot-woot said... Reply to comment

keh keh keh..xD

Seizer said... Reply to comment

@eila
aw... sayer pun suker gak... suker dalam duka...
kerna skuad merah kecundang

@woot-woot
tq sudi datang gelak...
ja ja ja (gelak cara espanyol)

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------