}

Terbaru

Malang Bertimpa?


Kalah di tempat lawan memang sakit, tapi lagi sakit kalah gol last minit. Nasib Liverpool memang terumbang-ambing sekarang, dah la hilang Gerrard, sekarang masalah lain pula menimpa. Mungkin ramai dah tengok semalam, kapten dan legenda kita keluar kerana masalah badan.


Ditemukan MU dalam Piala FA
Juara | Hanya Gerrard, Reina & Carra masih di sini
Liverpool nampaknya payah nak pergi juah dalam FA Cup musim ini (musim lepas pun payah gak). Selepas dihitung kira, kita ditemukan untuk Pusingan Ketiga Piala FA di Old Trafford, Januari ini. Tak kisah lawan saper pun. Bring It On!


Carragher Pula Hilang
Marah | Tertanya-tanya saper cederakan dia
Aduh. Tunjuk perasaan selepas Liverpool tewas. Kini Carragher menghilangkan diri bersama Stevie G. Carragher mungkin berehat panjang, kerana terkehel bahu semasa match semalam. Kehilangan kedua-dua duri dan darah daging Liverpool, membuat kita tertanya-tanya saper akan naik menggalas Liverpool di waktu suka duka nanti


Pengganti Carragher?
Tak pernah cuba | Gandingan Kelly & Skrtel di tengah ?
Timbul pula persoalan baru yang boleh ditanya masing-masing. Siapa pula akan menjadi gandingan bek tengah kita?  Skrtel, semestinya pilihan utama Roy Hodgson, jadi siapa pula akan dipasangkan dengan beliau? Nak jugak kita tengok Kelly main di posisi sebenar dia, pemain tengah, tapi semestinya Kyrgiakos akan mengambil alih tempatnya.
Danny Wilson? Roy macam tak tengok pun kat dia ni, kesian


Pengganti Kapten?
Tugas berat | Siapa nak bertanggungjawab
Banyak betul persoalan timbul, tapi ni persoalan terakhir. Gerrard hilang, Carragher ambik tugas kapten. Tapi Carragher hilang, siapa nak ambil.
Calon-calon terbaik termasuklah Pepe Reina, Kuyt, & Torres.



2 Komen:

aminmz said... Reply to comment

entry yang menarik tuanHamba.. tapi asal lak ade gamba pompuan tu.. pelik gak hamba.. hahaha

Seizer said... Reply to comment

bagi dramatik sket.. hehe.

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------