}

Terbaru

Jangan Persoal Tindakan King Kenny!

Persoalan bermain di minda bila King Kenny menyimpan pemain macam Poulsen dan Konchesky daripada beberapa match sepanjang era kedua dia dalam pengurusan Liverpool.

Kenny Dalglish Jawab
Maaf | Salahkan diri sendiri
Kenny menjelaskan bahawa Konchesky dan Poulsen kurang mendapat peluang sebab die nak bina balik keyakinan dan kebolehan doran. Walaupun dua-dua dah usia senja lam bolasepak, Kenny masih bagi motivasi kat dorang. Kenny gak puji prestasi Poulsen dalam match kat Blackpool hari tu.
Simpan je Poulsen ngan Konchesky, dah tak ke mana dorang, baik bagi peluang kat pemain lain, setuju dengan tindakan ko Dalglish! Spearing ngan Shelvey kan ader! Suso pun bleh gak!


Johnson Kat Kiri
El Nino | Sudah kembali
Misteri lagi bila Kenny tak meletakkan Aurelio, Agger, ataupun Konchesky kat posisi bek kiri. Kenny bilang bahawa Johnson pun merupakan pilihan, jadi takder masalah untuk gunakan dia kat bek kiri.
Berkenaan Konchesky pulak, dia kater yan Konchesky kena tunggu peluang dia sampai nanti.


Torres, Kuyt Puji Dalglish
Jarang Torres keluar kat press untuk cakap pasal ape-ape, tapi kali ni dia keluar dan bagitau bahawa dia yakin kelab tu sekarang dalam proses yang baik, untuk pulih kembali di bawah Dalglish.
Plan Januari | Tolong la cari list kat atas tu!
Kuyt pulak kater seluruh skuad tak sabar-sabar nak beri kemenangan pertama kat manager baru dorang


Pakar Motivasi
Memang betul la efek Dalglish dapat dirasa sekarang, macam disangka dia jadi sumber motivasi player. Dan lagi penting, dia direspek pemain-pemain termasuk Torres, yang sebelum ni nampak nak tak nak je main bawah Roy Hodgson.



5 Komen:

good_boy said... Reply to comment

kena cari sorg o 2 player yg laju mase transfer ni...xde sape yg leh lari laju n lepas 1by1..
defend pn kena cari...sng sgt dpt masuk..aishh

Dewi Batrishya said... Reply to comment

Everthing about Lv Fc huh?.

fir dark oz said... Reply to comment

aku pun respek king kenny bro..hahaha :)

Wan Gerrard said... Reply to comment

respek king kenny bro..
big task for him is torres ^_^

Seizer said... Reply to comment

@good_boy
memang betul! winger kiter sumer plik!! slow lagi

@Dewi Batrishya
a ah... yang mane rase nak tulis..

@fir dark oz
sape tak respek die kompem x kenal liverpool

@Wan Gerrard
yes.. so far so good untuk torres

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------