}

Terbaru

Khabar Angin Jumaat

Hah ambik, engkau, sambungan transfer rumours dari 20-24 Disember... Uish esok Krismas ye... tak sedar
Tengok cara transfer rumours sekarang ni nampak sangat hala tuju Liverpool nak fokus kat masa depan Liverpool, jawabnya ambik masa la Liverpool nak naik balik. 


Tapi di sebalik kenikmatan mencari bakat muda, arap Liverpool jangan lupa, skuad utama lagi penting, sebab pemain muda ni belajar dari skuad utama, bak kata Karam Sing Walia, " Bapak borek, itu anak pun sama rintik"


Liverpool taram "Next Theo Walcott"
Walaupun gelak besar, sebab saper la Walcott sampai nak ader orang dikaitkan bakal pengganti? Kaki injured ader la. Alex Oxlade-Chamberlain, pemain Southampton bermain di posisi midfielder secara umumnya. Southampton akan membenarkan Alex pergi, tapi dengan harga tinggi macam nilai Walcott yang dijual Southampton dulu. Nilai congak transfer Walcott dulu, dalam £10j termasuk caj-caj tersembunyi.


Wonderkid dalam FM, Davide Santon
Davide Santon ni buleh main dua-dua belah side sebagai fullback, nak main winger pun boleh, tapi kaki asal die tetap kanan. Santon, gagal merebut tempat di Inter sejak Rafa datang, walaupun Rafa pergi, Santon dikatakan berminat ke EPL dengan kelab macam Liverpool berminat. Harga kemungkinan £8j ke £10j.




Zaman Roy, 'English Invasion'
Banyak pemain EPL dan bekas EPL dikaitkan. Spekulasi Reto Ziegler, Shaun WP, dan Adebayor terus berbunyi. Terbaru, Peter Crouch dan Matt Jarvis pun turut serta



Honda Sikit Lagi Nak Masuk Liverpool?
Laporan Sport.co.uk mengatakn si Keisuke Honda ni dah nak keluar daripada CSKA Moscow. Liverpool dikatakan dah offer £15j untuk Honda, dan katanya lagi Honda dah bersetuju ke Liverpool, tapi setakat ni takder perjanjian dibuat lagi. Sahih atau palsu berita ni belum diketahui.


Lagi Peminat Jovanovic
Selepas berduyun-duyun kelab menagih Jovanovic, Aderlecht dan PSV Eindhoven pun masuk dalam list menunggu.


Dutch lagi, Ricky Van Wolfswinkel
Striker FC Utrecht, Ricky dah skor 19 gol dalam 29 penampilan (sumber Wiki) diperhati Roy Hodgson. Hebat camne pun senyap jugak mase lawan Liverpool.


Eljero Elia bintang World Cup
£5j dikatakan tag harga Hamburg untuk Elia. Dipercayai Comolli akan guna power dia sebagai 'kabel' untuk dapatkan Elia.





4 Komen:

happyneedsleep said... Reply to comment

wow honda giler ar hebat gak die tuh!!

Seizer said... Reply to comment

tu ar pasal.. tapi ni video compilation je.. poulsen pun buleh nampak power

Anokganu said... Reply to comment

power r honda tuhh...de gak pganti gerrard ambik free kick...tgk time world cup ari tuu dh ckup bagus die niee...harap2 cpt bt kontrak b4 diambik kelab lain....YNWA!

Seizer said... Reply to comment

aku pun nak gak die.. first asian player in liverpool kalau jadi!.. duit pun masuk!

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------