}

Terbaru

Aktiviti Tersorok Liverpool (Pics)

Ini antara aksi yang ditangkap di sekitar training ground Liverpool menjelang hujung tahun. Ternyata Roy Hodgson terpaksa kerja keras menangani masalah anak buahnya. Ejen Reds On The Spot merungkai aktiviti di kem latihan Liverpool. Post kali ni hanya sekadar menjernihkan kesuraman minggu-mingu tanpa match Liverpool. Ni pun nak bagi up sikit semangat sejak prestasi suram semenjak beratus menjak sebelum ni. 


Bermule la citer di satu pagi dinihari, Roy Hodgson bertemu komplot jahatnye, Dr Brukner.


  

Sejurus kemudian, Brukner membuat panggilan kecemasan kat Soto KYr


Lalu dengan pantas mereka bergerak ke kem latihan, sebab boss mereka nak inspect hari ni.




Kebejatan dorang dikesan boss dan assistant.. Kantoi



Aper lagi, mamat berdua ni dihukum pusing keliling gelanggang


Roy pulak berbangga dengan dasar kekerasannya


Berita baik, Agger pun dah tumpang training... tumpang tengok


Sementara itu, Roy pun turut serta


Tibe-tibe Roy penat, mencarik alasan untuk tido kat belakang

 

Aper lagi?

 

Giler meroyan la anak buah

 

Roy membuat kejutan, dengan muncul entah dari mane

 

Dan... sumpahan bola2 salji

 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-







End of story



.

12 Komen:

Anokganu said... Reply to comment

hahaahhaha!....ptt laa..tp sekali tgk RH macam citer yang paling aku tak wahi Mr.bean...hahaha!...pe pun citer nie menyedarkan kita..ptt la reds asyik mendung aje..torres keje nak tido ajee...(sekadar gura2 aje)..heee

Nina Nurziana said... Reply to comment

hahahhaha........ ape da.. hahhaha

shada wentz said... Reply to comment

gmbo sukan semua lawak2. cian plak ku kadang2 XD

hee..btw nice! :)

Imzainieyzulkipli said... Reply to comment

hahahahahhhaa.mcm bangang!

Kamil ace said... Reply to comment

LOL, sengal..

Miza Yusof said... Reply to comment

hahaha. sengal. lawak. hahaha

ShaLLeyShaLina said... Reply to comment

weeeeee...torres cumel ^_^

touya said... Reply to comment

Muahahahah dah berapa kali dah aku baca

n. zfrh said... Reply to comment

ahh, sbb ni la sy malas nak jadik futbl player..gamba byak x cun..

toyolkiut said... Reply to comment

apalah ada pd sebiji bola..
huhuhu..

Ms. Dyla Qistina said... Reply to comment

saya rasa ini cumil :)

Seizer said... Reply to comment

@toyolkiut
more than that

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------