}

Terbaru

Harapan Agger dan Stevie G, Rahsia Pulih Cepat Liverpool

Kesian, dua-dua luka, cedera, terguris, & berehat panjang. Dengan kata lain cuti bergaji, kerana keuzuran untuk melibatkan diri dalam sesi latihan & juga mana-mana perlawanan. Dah terdampar di tepi pantai untuk tempoh yang lama, si pemain ini melancarkan harapan mereka.Gerrard Berharap Cepat Sembuh
Kecewa | Tak dapat menolong
Siapa taknak cepat sembuh & sihat, serta segar bugar? Begitulah juga kapten kita ni, Kapten Fantastik Steven Gerrard.  Dijadualkan keluar selama sebulan, Gerrard teruju untuk cepat pulih dan kembali membantu kelab ini, lagi-lagi pada saat genting & kritikal ini. Jurucakap Liverpool, Roy (sebab banyak cakap) menyatakan Gerrard tak sabar untuk kembali ke padang (untuk bermain (bola (sepak) ) ).


Daniel Agger Mungkin Kembali Disember ini
Sabar | Tunggu, semua
Jurucakap Liverpool (Roy) dulu cakap Agger mungkin berehat panjang, selepas jumpa pakar. Agger yang dilaporkan tercedera paha, ditambah dengan beberapa penyakit pelik, dikhabarkan mungkin mengambil masa panjang.  Tapi keluarlah seorang Ketua bahagian Sains & Sukan Livepool, Dr Peter Brukner membawa khabar gembira, Agger diuar-uarkan kembali sebelum hujung tahun ini (macam lame gak)


Kecederaan Lain
Jay Spearing pula akan mengambil masa lama, mungkin 6 minggu sebelum dapat kembali ke sesi latihan.
Joe Cole, yang dah lama hilang, dijangka bersedia untuk menentang perlawanan menentang Tottenham akan datang.


Roy Puji 'Klinik' Liverpool
Pekerja & staff baru digaji & ditukar awal musim ini, ternyata berkesan, & dipuji Roy Hodgson. Pekerja bahagian Sains Sukan serta Sains Perubatan (sports science and sports medicine) memperkenalkan cara latihan baru sebelum setiap sesi untuk mengelakkan kecederaan. Nampak seperti berkesan kerana kurangnya kecederaan pada si Torres & cepatnya si Kuyt sembuh.

0 Komen:

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------