}

Terbaru

Mulut Berlaser Harimau Telan Garuda (Highlight Skali)



Burun Garuda tak sempat terbang malam ni, selepas dikejar Harimau yang tak lelah mengaum ke sana ke mari. Hasilnya, Indonesia tumpas 3-0 di Bukit Jalil, jaringan Ashari dan 2 bijik dari Safee Sali.
Dua-dua team sama kuat, serang sana serang sini, tapi last-last Malaysia yang dapat mencari ruang merobohkan benteng lawan. Permainan mengkagumkan dari seluruh skuad terutamanya Mahali Jasuli, Sharul Idlan dan Safee Sali.







3 - 0
 Safee 61', 73', M. Ashari 68' | -


dan Peristiwa Gamat 5 minit sebab laser! Dushum!




Tapi Garuda tak kena telan abis lagi! Watchout Malaysia kat Indon!







.

6 Komen:

Jejaka Terhangat said... Reply to comment

Tahniah skuad harimau..seperti komen aku yg lepas, 3-0. tak sangka jadi kenyataan..hehe..

Seizer said... Reply to comment

komen yg lepas?? haha kantoi jadi orang lain jeng3

Jejaka Terhangat said... Reply to comment

haha..silap la..aku kata 4-0 rupanya..lagi satu tak tercapai. kehkeh..aku komen kat entri ni la dulu..

http://redsonthespot.blogspot.com/2010/12/tahniah-malaysia.html

Anokganu said... Reply to comment

Alhamdulillah..sangkaanku benar dgn kwn2 yg lain 3-0..selangkah lagu skuad negara utk jd JUARA BARU PIALA SUZUKI....permainan yang menarik dari semua pemain....patut dpt kemenangan besar mlm td..5-0..ekekeke..MALAYSIA BOLEH!!!

Seizer said... Reply to comment

bangga haha.. patut penalti last tu

Anonymous said... Reply to comment

mmg yang last tu clear penalti... tp ref hampeh gile..

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------