}

Terbaru

Benitez Kena Pancung?

 
Rumours sekeliling internet dah panas mengatakan Rafa Benitez akan dipecat. Tulah Rafa, suka bebenar main dengan api, main dengan api tak pakai fire-proof suit pulak tu. 
Kalau dulu Rafa bermain api dengan Gillet ngan Hicks, tapi dua mamat ni tak berani pecat Rafa sebab takder alasan, tapi bila Liverpool merudum ke tangga ke-7 barulah dorang berani pecat, tu pun dikatakan dengan Rafa dibayar pampasan sebab dipecat awal daripada kontrak.


Juara dunia | Lawan Mazembe??
Di Inter Milan, Rafa sempat jugak meletak nama dengan meragut Kejohan Kelab Antarabangsa (Fifa Club World Championshiop) dengan menewaskan Mazembe 3-0, aku pun tak pernah dengar nama kelab ni. Setengah musim 2 piala, not bad...


Bila dah menang si Rafa berasa lega dan senang duduk, tapi silap mengatur serangan dengan membidas presiden Inter Milan, Massimo Moratti kerana tak menepati janji bawa masuk player baru.
Garang | Beberapa manager pernah dipecat, sebab main api ngan Moratti
Rafa baru 6 bulan berada di San Siro, tapi dikatakan dalam situasi bahaya.


Rafa semalam menafikan sebarang pemecatannya. Presiden Massimo Moratti pulak masih taknak bukak mulut dan menyatakan Rafa masih di kelab tu.


Tapi laporan dari sumber terbaru, mengatakan Rafa sudah dipecat, dan hanya menunggu kenyataan rasmi dari kelab Inter Milan tu.


Cuak | Kena menang la pasni
Ehem.. Rafa.. mesti tak sedap duduk Roy Hodgson..


.

0 Komen:

Tinggalkan pendapat

Related Posts with Thumbnails ----------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------